JAARPROGRAMMA 2022

Winkelcentrum Akkerhof biedt u in 2022 weer een gezellig en uitgebreid jaarprogramma aan vol met gezellige activiteiten. De resterende activiteiten voor dit jaar vindt u hieronder::

Listen to the music

* Zaterdag 17 september (Kinderkermis en Prinsessendag) * Zaterdag 19 november (Komst Sinterklaas) * Zaterdag 10 december (X-mas style) * Zaterdag 17 december (X-mas style) * Zaterdag 24 december (X-mas style)

Kinderfestijn 17 september

Oh wat een feest wordt het voor de kinderen op zaterdag 17 september. De befaamde Kinderkermis doet weer Akkerhof aan. Daarnaast is er voor de kleintjes op het overdekte gedeelte een prinsessen meet & greet met drie prinsessen. Ga op de foto met je favoriere princes, wordt als een prines geschminkt of ontvang een gratis snoepje van één van de drie aanwezige princessen. Met een heus balonnendecor.

Sinterklaasintocht 19 november

Op zaterdag 19 november is het Sinterklaas die een bezoek brengt aan het Winkelcentrum. Hij komt zeker niet alleen. Sterker nog; hij maakt er samen met Pieten en een fijn gezelschap een top dag van. Sinterklaas komt met 2 pieten en bezoekt de kinderen eerst op het plein en gaat dan alle winkels op het winkelcentrum langs. Daarnaast zijn er vier roetveegpieten aanwezig die overheerlijke kruidnoten uitdelen aan het winkelende publiek. Jong & Oud. Onze eigen Akkerhof Kierewiet Piet mag natuurlijk niet ontbreken op dit gezellige evenement. DJ Jan is aanwezig voor het muzikale vermaak. Op het plein kunnen kinderen dit jaar extra genieten. Een springkussen is aanwezig en de hele middag kunnen kinderen gratis suikerspinnen en popcorn eten. Kortom een echte zoete middag vol plezier op Akkerhof. Voor de kinderen is er daarnaast ook nog een kleurplaatwedstrijd.

Kerstmis op Akkerhof

Het wordt weer heel gezellig met Kerst op Akkerhof. Muziek voert de boventoon. Plus kleurplatenwedstrijd voor de kinderen. Zaterdag 10 december: Dj Jan op het plein - plus de Bluesjes die rondlopen op het winkelcentrum - Zaterdag 17 december - DJ jan op het plein - Music4All het Dickens koor - De gasten lopen rond op het winkelcentrum - Photo Booth met X-mass style foto’s - Zaterdag 24 december Meet & Greet met de Kerstman - Wandelende kerstboom loopt rond het winkelcentrum - DJ Jan op het plein