kassabonnenactie

Vanwege moederdag (zondag 13 mei) organiseert Winkelcentrum Akkerhof een kassabonnenactie. Bezoekers kunnen Akkerhof kassabonnen sparen. Dat kan één of meerdere kassabonnen van Akkerhof winkeliers zijn. Doe voor minimaal 50 euro aan Akkerhof kassabonnen in de Akkerhof envelop en deponeer deze in de Akkerhof ton. Deze staat op het centrale overdekte plein op het winkelcentrum. De actie start op maandag 16 april. Kassabonnen kunnen gespaart worden tot en met woensdag 9 mei. Op donderdag 10 mei worden de prijswinnaars gebeld. De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 12 mei 2018. 

JAY-DEE ZATERDAG 12 MEI

Vanwege moederdag (zondag 13 mei) is er op Zaterdag 12 mei van 10.00 tot 17.00 Jay-Dee Entertainment aanwezig. De hele dag de leukste, liefste en mooiste liedjes vanuit de DJ booth op het overdekte gedeelte van het winkelcentrum.

THE GREAT PARTY NUTS - TERUGBLIK

Op de dag voor Pasen presenteerde Winkelcentrum Akkerhof 'The Great Party Nuts'. Een muzikaal akoestisch toptrio in de stijl van het beste van de Top 2000. Van klassiekers tot meezingers en van Nederlandstalig tot smartlap.