assortiment, vervoer en parkeren

Op Akkerhof vindt u een uitgebreid en volledig aanbod van uw dagelijkse boodschappen. Bijzonder aan het assortiment op het winkelcentrum is het uitgebreide versassortiment en -winkels. Op Akkerhof kunt u gratis parkeren in de parkeergarage of rondom het winkelcentrum. Rondom en op de begane grond van de parkeergarage kunt u met uw blauwe parkeerschijf twee uur parkeren. Op de 1e en 2e etage van de parkeergarage is dat vrij gegeven. Het grootste gedeelte van het winkelcentrum is overdekt en is inpandig. Ook de winkeliers aan de Lenteakker en Zomerakker maken deel uit van het winkelcentrum. Het grootste gedeelte van die winkeliers zijn gelegen onder de droge arcade. Op de grote parkeerplaats voor het winkelcentrum vindt u een E-laadpunt. Metro de Akkers is boven het winkelcentrum gelegen. Een busstation is op loopafstand. Ook per fiets is Winkelcentrum Akkerhof uitstekend bereikbaar.

OPENINGSTIJDEN, AANBIEDINGEN EN ACTIVITEITEN

Het winkelcentrum is van maandag tot en met zaterdag geopend. Gevestigde winkeliers hanteren hun eigen winkeltijden. De twee supermarkten (AH en Plus) zijn ook op zondag geopend. Voor de winkeltijden per winkel verwijzen wij u graag naar het kopje 'Winkels'. Op Akkerhof is er iedere dag wel het nodige prijsvoordeel te behalen. De aanbiedingen zijn te vinden in de inviduele folders, in de winkels en op de narrowcastingschermen op het winkelcentrum. Op Winkelcentrum Akkerhof worden geduruende het jaar tal van activiteiten georganiseerd. Activiteiten en promoties worden georganiseerd volgens een jaarplan. Het komende event en het jaarschema op het winkelcentrum vindt u onder 'activiteiten' op deze website.social media, huisregels en afval

Winkelcentrum Akkerhof is actief op Social Media en met name op Facebook. Op onze Facebookpagina vindt u informatie, nieuwe assortimenten en prijsverlagingen van de winkeliers. Met regelmaat worden er like & win acties gehouden. Wij mogen wekelijks duizenden mensen ontvangen op ons winkelcentrum. Omdat wij u als gast plezierig willen laten winkelen, maken wij u graag attent op de regels die in ons winkelcentrum van toepassing zijn. De link naar de huisregels in ons winkelcentrum vindt u in de 'footer' op deze website. Rondom het winkelcentrum staan op diverse locaties 'milieu-eilanden' van de gemeente. In deze ondergrondse containers kunt u uw afval kwijt zoals plastic, papier en glas.