JAARPROGRAMMA 2024

Welkom bij Winkelcentrum Akkerhof! Geniet dit jaar van onze bruisende en gezeliige evenementen, van sfeervolle muziek van Jay-Dee entertainment tot de jaarlijkse Sinterklaasintocht en het gezellige kidsfestijn tot aan extra sfeer rondom de feestdagen. Kom langs en beleef samen met ons onvergetelijke momenten vol plezier en gezelligheid!
 

Listen to the music op Akkerhof

 

Gedurende het jaar zal de Akkerhof DJ regelmatig aanwezig zijn:
 

Zaterdag 30 maart Pasen - Zaterdag 11 mei Moederdag - Zaterdag 15 juni Vaderdag -Zaterdag 7 september Kidsfestijn Akkerhof - Zaterdag 23 november Intocht Sinterklaas -Zaterdag 14 december Kerstmis - Zaterdag 21 december Kerstmis -Dinsdag 31 december Oud & Nieuw.
 

Meet & Greet met de Paashaas 30 maart 2024

Naast Jay-Dee entertainment is op zaterdag 30 maart de Paashaas aanwezig. De Paashaas loopt vier uur op het winkelcentrum en deelt heerlijke chocolade eitjes uit aan het winkelende publiek. Bezoekers kunnen met hun eigen smartphone een selfie of foto maken van de Paashaas.

 

Shanty- en Korenfestival Akkerhof zaterdag 29 juni 2024

 

De al weer zesde editie van het Shanty- en Korenfestival Akkerhof is dan eindelijk daar. Kom naar het gezellige plein op Winkelcentrum Akkerhof. Voor u treden op:

 

12.00 uur Popkoor Just for Fun

13.00 uur Shantykoor Horizon

14.00 uur Gezelligheidskoor Nieuw Zuid

15.00 uur Shantykoor Stuurloos

 

Kidsfestijn Akkerhof 7 september 2024

 

Oh wat wordt het weer heel gezellig op Winkelcentrum Akkerhof op zaterdag 7 september. De kinderkermis met de bekende zes attracties is weer present. In het winkelcentrum zelf zijn twee schminksters aanwezig waar kinderen zich gratis kunnen laten schminken. Ook de bekende ballonnenclown Kim is aanwezig. 

 

Intocht Sinterklaas 23 november 2024

Ook dit jaar verwelkomen we weer Sinterklaas op winkelcentrum Akkerhof. Na zijn aankomst op het winkelcentrum bezoekt de Sint alle winkels op het winkelcentrum. Hij komt niet alleen, de Sint neemt pieten mee en als extra een ballonnen piet. De pieten delen heerlijke kruidnoten uit. Naast de pieten is Jay-Dee entertainment aanwezig om de echte Sinterklaasliedjes te laten horen. Buiten op het plein is er een springkussen en wordt er gratis suikerspinnen en popcorn uitgedeeld. Een  zoete dag voor de jongste bezoekers van Akkerhof. Ook is er weer een kleurplatenactie waarvan de prijzen door Sinterlaas zelf worden uitgedeeld.

 

Kerstmis op zaterdag 21 december 2024

Op de gezelligste zaterdag van het jaar (de zaterdag voor Kerstmis) is het extra leuk op het winkelcentrum. Jay-Dee entertainment is aanwezig om de leukste en gaafste kersthits te draaien. De enige echte Kerstman mag natuurlijk niet ontbreken; een echte spontane meet & greet op Akkerhof. En daarnaast loopt een akoestische Kerstband rond om de leukste en bekendste kerstliedjes te spelen op en rondom het winkelcentrum.