JAARPROGRAMMA 2023

Listen to the music
Gedurende het jaar zal de Akkerhof DJ regelmatig aanwezig zijn. Het zorgt voor extra sfeer in het winkelcentrum.

 

* Zaterdag 8 april Pasen

* Zaterdag 13 mei Moederdag

* Zaterdag 17 juni Vaderdag

* Zaterdag 16 september Akkerhof Kidsfestijn

* Zaterdag 25 november Sinterklaas intocht

* Zaterdag 2 december Sinterklaas

* Zaterdag 16 december Kersmis

* Zaterdag 23 december Kerstmis

* Zondag 24 december Kerstmis

* Zondag 31 december Oud & Nieuw

 

Shanty- en korenfestival

Eindelijk is het zover. Zaterdag 24 juni. De vijfde editie van het Shanty- en Korenfestival Akkerhof is dan eindelijk daar. Ook dit jaar weer meer variatie: twee shantykoren, een smartlappenkoor en een popkoor. Recept op basis van voorgaande jaren: overdekt podium op het overdekte plein, vier koren, volop gezelligheid.

 

Akkerhof kinderfestijn

Oh wat een feest wordt het voor de kinderen op zaterdag 16 september. De befaamde Kinderkermis doet weer Akkerhof aan. Daarnaast is er voor de kleintjes op het overdekte gedeelte een prinsessen meet & greet met drie prinsessen. Ga op de foto met je favoriete prinses en wordt als een prinses geschminkt. Met een heus balonnendecor.

 

Sinterklaasintocht op Akkerhof

Op zaterdag 25 november is het Sinterklaas die een bezoek brengt aan het Winkelcentrum. Hij komt zeker niet alleen. Sterker nog; hij maakt er samen met Pieten en een fijn gezelschap een top dag van. Sinterklaas komt met zijn pieten en bezoekt de kinderen eerst op het plein en gaat dan alle winkels op het winkelcentrum langs. Onze eigen Akkerhof Kierewiet Piet mag natuurlijk niet ontbreken op dit gezellige evenement. DJ Jan is aanwezig voor het muzikale vermaak. Op het plein kunnen kinderen dit jaar extra genieten. Een springkussen is aanwezig en de hele middag kunnen kinderen gratis suikerspinnen en popcorn eten. Kortom een echte zoete middag vol plezier

op Akkerhof. In de aanloop naar de intocht van Sinterklaas is er ook weer een kleurplatenactie voor de kinderen.

 

Kerstmis
Zaterdag 23 december wandelende kerstoom en zondag 24 december bezoekt de kerstman Winkelcentrum Akkerhof.